Какао-боби - основний компонент какао для шоколадного обгортання. В них сконцентрована велика кількість фізіологічно активних речовин, які пришвидшують виведення токсинів і зайвої рідини з організму. Шоколад, насичений такими корисними речовинами, як натрій, фтор, калій, залізо, кальцій, а також рослинними протеїнами какао бобів. Він сприяє стимулюванню клітинного дихання та мікроциркуляції шкіри, зміцнюючи при цьому стінки судин. Шоколадні обгортання сприяють розщепленню жирів, підсилюють лімфодренаж, зменшують целюліт і об'єми тіла та поліпшують силует.
Запах шоколаду справляє розслабляючу і заспокійливу дію на організм. Шоколад - нешкідливий антидепресант. В ньому міститься магній, який підвищує стійкість до стресів та покращує імунітет і амінокислота триптофан, котра потрібна організму для вироблення серотоніну - «гормону радості». Шоколадні обгортання покращують кровообіг в тканинах, сприяють регуляції артеріального тиску, запобігають інфаркту та інсульту, а також зміцнюють судини і перешкоджають відкладанню холестерину на їх стінках.
Перед процедурою проводиться кавовий пілінг з метою видалення ороговілих клітин шкіри та для кращого засвоєння компонентів шоколаду. 250 г порошку какао розвести теплою водою до консистенції густої сметани й нанести на поверхню тіла. Укутати плівкою та одіялом. Після процедури – теплий душ. Тривалість 30-40 хв. На курс 5-10 обгортань 1-2 рази на тиждень.
З повним аншлагом у Рівненському обласному академічному музично-драм...
Весняна акція!!! З 01 березня до 30 квітня 2018 року залишаються ціни 2017 року !
Ми робимо все, щоб ваш ...