Шоколадне обгортання

Какао-боби -  основний компонент какао для шоколадного обгортання. В  них сконцентрована велика  кількість фізіологічно активних речовин, які  пришвидшують виведення  токсинів і зайвої рідини з організму. Шоколад, насичений такими корисними речовинами, як натрій, фтор, калій, залізо, кальцій, а також рослинними  протеїнами какао бобів. Він  сприяє стимулюванню клітинного дихання та мікроциркуляції шкіри, зміцнюючи при цьому стінки судин. Шоколадні обгортання сприяють розщепленню жирів, підсилюють лімфодренаж, зменшують целюліт і об'єми тіла та  поліпшують силует.  Запах шоколаду справляє розслабляючу і заспокійливу дію на організм. Шоколад - нешкідливий антидепресант. В ньому міститься магній, який підвищує стійкість до стресів та покращує  імунітет  і амінокислота триптофан, котра потрібна  організму для вироблення серотоніну - «гормону радості». Шоколадні обгортання покращують кровообіг в тканинах, сприяють  регуляції  артеріального тиску, запобігають  інфаркту та інсульту, а також зміцнюють  судини і перешкоджають відкладанню холестерину на їх стінках.

ПОКАЗИ:

  • Зайва вага
  • Профілактика ГРВІ, часті простудні захворювання
  • Безсоння, депресивні стани, втомлюваність
  • Стреси
  • Атонічна шкіра
  • Явища целюліту

 

ПРОТИПОКАЗИ:

  • гіпертонія
  • захворювання серцево-судинної системи
  • варикозна хвороба, тромбофлебіт
  • злоякісні та доброякісні новоутворення
  • гострі запальні й інфекційні захворювання
  • грибкові захворювання шкіри та її ушкодження
  • гінекологічні захворювання ( фіброміома матки, полікістоз яєчників)
  • вагітність
  • цукровий діабет
  • місячні у жінок
  • алергія на шоколад

 

ТЕХНІКА ПРОВЕДЕННЯ:

Перед процедурою проводиться кавовий пілінг з метою видалення ороговілих клітин шкіри та для кращого засвоєння компонентів шоколаду. 250 г порошку какао розвести теплою  водою  до консистенції густої сметани й нанести на поверхню тіла. Укутати плівкою та одіялом.  Після процедури – теплий душ. Тривалість 30-40 хв. На курс 5-10 обгортань 1-2 рази на тиждень.

Розроблено Сивий Ю.М., Сивий Г.Ф.(фото, дизайн)